Agárdi Pálinkafőzde

Az édenkert közelében

A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek, a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.

Limitált mennyiségben

A Velencei-tó környéke valóban édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Törekvésünk eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.

A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.

Aktív szűrők