MOCCA NEGRA ZRT
Cím: 2000 Szentendre, Kalászi út. 3.
Tel.: +36 26 88 6200
Email: bravos@bravos.hu
Web: https://www.bravos.hu/
Mocca Negra Zrt.
A Mocca Negra szentendrei üzeme Magyarország egyetlen legmagasabb szintű IFS élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal hitelesített kávégyára, 16.000 tonna éves maximum gyártási kapcaitással. Zárt rendszerű, számítógép vezérelt üzemünkben vákuumcsomagolt őrölt, illetve szemes valódi kávétermékeinket gyártjuk a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásokat követve.
Bravos minőség
A Bravos az egyetlen magyar márka a kávépiacon, ahol a termelés teljes folyamata Magyarországon zajlik. A világ különböző tájairól – főként Afrika, Ázsia, Dél- és Közép-Amerika országaiból – származó, 100%-ban ellenőrzött minőségű nyerskávét szentendrei gyárunkban pörköljük és csomagoljuk, hogy Bravos kávéink minél frissebben és gyorsabban eljussanak a hazai háztartásokba. A titok nyitja a különböző kontinensek válogatott kávészemei, a pörkölés és az elkészítés harmonikus összjátéka. A klasszikus, az intenzív (sötét) és a lágy (világos) pörkölés adja a három jól elkülöníthető ízvilágát a megújult Bravos Classic, Clsassic Espresso és Classic Mild termékeiknek.
Küldetésünk
30 éve van jelen a magyar háztartásokban a Bravos kávé. Az elmúlt három évtizedben folyamatosan figyeltük a magyar kávé piacot, a fogyasztói szokások és elvárások változását, és mindezeket a tapasztalatokat összegyűjtve fejlesztjük máig termékeinket. A gyártás során az alapanyagok kiválasztásától a csomagolásig minden folyamatot pontosan ellenőrzünk, így biztosítjuk a kiváló minőséget és a megbízható ár-érték arányt. Küldetésünk, hogy maximális szakmai felkészültségünkkel, fejlett technológiánkkal és folyamatos odafigyeléssel létrehozott Bravos kávéinkat minél több kávéscsészébe eljuttassuk.
Süti tájékoztató