| Cégnév: | EKO Konzervipari Kft | 
| Cím: | 4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 9-13. | 
| http://www.ekokft.hu/ | |
| Adószám: | 11244486-2-15 | 
| EU adószám: | HU 11244486 | 
| Cégjegyzék szám: | 15-09-067072 | 
Nyíregyházi Raktáráruház
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tompa Mihály u. 3.
Mobil.: 06-30-179-1935
Az EKO Konzervipari Kft. közel ötven éve részese Nyíregyháza város és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdasági életének.
A gyár adottságainak (termelő háttér, telephely, technológia, fejlett logisztika) köszönhetően cégünk a három legnagyobb zöldborsó és csemege kukorica konzerv feldolgozó és exportőr társaság között van.
A teljes termékpályát kontrolláljuk, a nyersanyag termeltetésétől kezdve a feldolgozás, csomagoláson át a kiszállításig, így csak egészséges, jó minőségű termék kerül fogyasztóink asztalára.
Társaságunk mintegy hetven különböző terméket gyárt, eltérő kiszerelésekben:
Dobozos termékek:
- zöldborsó,
 - csemege kukorica
 - babok
 
Üveges termékek:
- Lekvárok (Nagymama lekvárja)
 - Mártások
 - Befőttek (diabetikus változatokban is)
 - Savanyúságok
 - Ketchup
 
Ivólevek
A gyár 1964 óta gyárt konzervipari termékeket, az idő alatt több ezer termék gyártási tapasztalata és receptúrája gyűlt össze.
Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink legnagyobb része több évtizede a cégnél dolgozik és mindent tudnak a konzervgyártásról, azaz, hogy miből, hogyan lehet és kell minőségi, egészséges élelmiszert készíteni. Cégünk éves átlagos statisztikai létszáma 224 fő, mely állandó és szezonális dolgozókból áll. Szezonban közel 350 fő dolgozik a vállalkozásnál. A több ezer hektárt érintő mezőgazdasági integráció további több száz termelőnek és azok családjainak ad munkát és megélhetést.
A mintegy 50 éves múlt mellett a legmodernebb technológia áll rendelkezésünkre, mely képes a nagyüzemi méretű termelésre és lehetővé teszi a legkorszerűbb zárási (vákum) és hőkezelési (sterilizálás, pasztörizálás) technológiák alkalmazását.
Ezáltal olyan termékeket gyártunk, melyek egyáltalán nem tartalmaznak tartósító szert.
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
Süti tájékoztató