Tizenkét szőlőfajtát telepítettünk, mégsem készítünk mindegyikből önálló tételt. Bizonyos fajták számunkra kedvesebbek, ha nem önmagukban kerülnek palackba. Gyakran szokatlan, újszerű házasításokkal tudjuk a legjobban kifejezni azt, amit a szőlőtermesztésről és borkészítésről gondolunk.
48 DÍJ
A fajtaválasztáskor kizárólag a minőség volt a szempont. Minden egyes teraszra az annak adottságait legjobban hasznosító fajtákat telepítettük, ami páratlan változatosságot biztosít számunkra. Ez a sokszínűség teszi lehetővé, hogy hűvösebb évjáratban is kiemelkedő borokat készítsünk, és a forró évjáratokban rejlő potenciált is ki tudjuk használni. Ezt igazolja a Lajver borok által, az utóbbi öt évben elnyert 48 hazai és külföldi elismerés.
Süti tájékoztató