1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A mosószóda egy olyan környezetbarát tisztítószer, melyet már évezredek óta ismernek az emberek. Kémiai neve: nátrium-karbonát. Alkalmazható mosáshoz, áztatáshoz, vízlágyításhoz, mosogatáshoz, takarításhoz és felületek tisztításához.

Használat

  • Mosás: Használd az általában használt mosószered (folyékony, por) hatékonyságának növeléséhez, adalékanyagként. Ajánlott adagolási javaslatunk a mosás kezdetén a: mosószered 1/3 vagy 2/3 részét helyettesítsd mosószódával a mosógép adagolórekeszébe helyezve. A mosószódát akár használhatod önállóan is. Ajánlott hőfok: 40°C-60°C. Gyapjúból és selyemből készült ruhanemű mosására nem használható. Mindig ügyelj a textília színtartósságára.
  • Vízlágyítás: A mosás kezdetén adj 1 evőkanálnyi mennyiséget a mosógép adagolórekeszébe az általánosan használt mosószered mellé. Ezáltal hatékonyabban tisztít, mert a lágy vízben a mosószer könnyebben oldódik.
  • Áztatás: Kitűnő zsíroldó hatása miatt alkalmas áztatásra is. 5 liter meleg vízhez adj 1-2 evőkanál mosószódát és áztasd a ruhát 1-2 órán át. Erősen szennyezett ruhák esetén az áztatást több órán keresztül folytasd.
  • Általános tisztítás: Többek között csempe, tűzhely, linóleum, WC, stb. tisztítására is alkalmas. A szennyeződés mértékétől függően 1 liter meleg vízben oldj fel 1-4 evőkanál mosószódát. Viaszolt felületre ne használd!
  • Mosogatás: 5 liter forró vízben feloldott 1 evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsíros szennyeződéseket. Alumínium edényeken ne használd! Az üvegedényeket a mosogatást követően ecetes vízzel ajánlott leöblíteni, különben foltosan száradhat.


Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz! Szembe kerülése esetén ajánlatos a több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Folytasd a szem öblítését! Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Gyermekektől elzárva tartandó! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű / védőruha / szemvédő / arcvédő használata kötelező.

Összetevők: Sodium carbonate (Nátrium - karbonát) EK szám: 207 - 838 -8 CAS- szám: 497 - 19- 8

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Biztonsági figyelmeztetés

Étkezési célokra nem használható!

PREZENTEX KFT
4359

Adatlap

Márka
Giraffe
Termék Fajta
Általános Tisztítószer
Forma
Zacskós
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Lúgos
Zsíroldó
Származási hely
Magyar termék
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
1 - 2 liter / db

Megadott referenciák

ean13
5999883881385
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.