1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Hatékony szagtalanítás
- Gazdaságos, esztétikus kiszerelés, 300 ml

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Jól rázza össze, mielőtt használná. Tartsa a flakont függőlegesen, nyomja meg a gombot és fújja a spray-t a helyiség közepe felé.

 

FIGYELMEZTETÉS: Mindig tartsa be a használati utasítást. A flakon tartalmának nyomás alá helyezése és szándékos belélegzése egészségkárosodást vagy halált okozhat. NE lélegezze be a permetet! Csak jól szellőző helyiségben használja. Kemény felületeken csúszóssá válik. Néhány kemény felület a permetezés során nedvessé válhat. Gépjárművekben, tűzhelyek és kályhák közelében szélsőséges hőmérséklet jelentkezhet.

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELMEZTETÉS:
Mindig tartsa be a használati utasítást. A flakon tartalmának nyomás alá helyezése és szándékos belélegzése egészségkárosodást vagy halált okozhat. NE lélegezze be a permetet! Csak jól szellőző helyiségben használja. Kemény felületeken csúszóssá válik. Néhány kemény felület a permetezés során nedvessé válhat. Gépjárművekben, tűzhelyek és kályhák közelében szélsőséges hőmérséklet jelentkezhet.


VESZÉLY.
Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló flakon - Hő hatására felrobbanhat. Ha orvoshoz kell fordulnia, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőforrástól, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Kerülje a permet belégzését. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. HA A TERMÉK SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Ha kontaktlencsét hord, azt vegye ki, ha könnyen megoldható és folytassa az öblögetést.

Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi:  lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

Forgalmazó adatai:

Prezentex Kft. 2840, Oroszlány, Tópart u. 7. fsz.1.

Tel: 34/560-472

Fax: 34/560-473

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

PREZENTEX KFT
4666

Adatlap

Márka
Springfresh
Termék Fajta
Légfrissítő
Illat
Jázmin
Forma
Fém Palack
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
3179630012435
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.