1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Persil 4 in1 Discs mosókapszula

A Persil a teljesítmény és a kényelem ötvözésére helyezve a hangsúlyt megalkotta a Persil 4in1 Discs mosókapszulákat, ami tökéletes folteltávolítást, frissességet és ragyogást nyújt ruháinak miközben kíméletes a szövetekhez.

Persil Sensitive

Speciálisan az érzékeny bőr különleges igényeihez kifejlesztett Sensitive termékcsalád, bőrgyógyászatilag tesztelt, kiváló teljesítményű mosószereinek a használatával csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata. Anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a mosási teljesítmény tekintetében, a Persil komplett mosási megoldást nyújt az érzékeny bőrűek számára.

Fenntarthatóság

A fenntartható, természetes eredetű összetevőket tartalmazó Persil termékek számára nagyon fontos a legjobb minőség és a környezetbarát szemlélet. Minden összetevőt gondosan összeválogattunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, miközben biztosítják a környezet kompatibilitását.

PERSIL 4-in-1 DISCS

Tapasztalta már, hogy mosás után a ruhának és a mosógépnek is kellemetlen szaga van, pedig valójában tiszta és friss ruhaneműt várt? Ennek oka, hogy idővel szennyeződések rakódhatnak le a mosógépben, melyek kellemetlen szagot okozhatnak.

Egyedülálló formulájának köszönhetően a Persil 4in1 DISCS nagyszerű megoldást kínál. Az erőteljes formula mélyen behatol a szálak közé, eltávolítva a legmakacsabb foltokat is. Extra ragyogást nyújt, hogy ruhái ne szürküljenek be, még több mosás után sem. Kellemes, hosszan tartó frissességet nyújt, optimalizált illatkompozíciókkal. Az előreadagolt 4 az 1-ben mosószer kíméletlen a foltokkal, de kíméletes a szövetekkel.

Továbbá most még mélyebbre hatol a mosógépben is, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.* Mert csak egy higiénikusan friss mosógép biztosítja a textília mélyreható tisztaságát

A Persil DISCS számos termékvariációban elérhető a legváltozatosabb igényekre szabva:

Universal, a fehér és világos színű ruhák ragyogásáért

Color, a színes mosásokhoz

Sensitive, speciálisan az érzékeny bőrűeknek kifejlesztve

Lavender a levendula frissességével

Freshness by Silan a Silan illat kedvelőinek

Hygienic Cleanliness a higiénikus tisztaságért

Fedezd fel a Persil 4 az 1-ben DISCS termékcsaládot!

Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és megőrzi a textil lágyságát, 41 darabos kiszerelés -

Összetevők

15-30 % anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok5-15 % szappan<5 % fosfonátyOptické zjasňovačeEnzymyParfém

Tárolás

Használat után tartsa zárva a tárolóedényt.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 18 hónapig. Kérjük, ne töltse át a csomagolás tartalmát más tárolóeszközbe

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Előre adagolt mosószer koncentrátum gépi mosáshoz fehér és világos ruhadarabokhoz. Figyelem. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERULÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

További információ a forgalmazó honlapján.

12037

Adatlap

Márka
Persil
Szín
Színes
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
51 - 100 db
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.