1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás
A Perwoll Wool gyengéden gondoskodik finom ruháiról és hosszantartó puhaságot kölcsönöz nekik - akárcsak a kasmír érintése.
A Perwoll Wool kifejezetten finom szövetek számára kifejlesztett formulája gondoskodik ruháidról, megőrzi a szövetek rugalmasságát, hogy azok hosszabb ideig pompázhassanak.
- Kisimítja a szöveteket és megőrzi formájukat, így ruhái érintése olyan, akár a kasmír
- Aktívan megakadályozza a ruhák kibolyhosodását és a ruhák kinyúlását.
- Ideális finommosószer olyan kényes szövetek mosására, mint például a selyem, kasmír, gyapjú, mohír, viszkóz, stb.

Elkészítés és felhasználás

Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosásakor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, szappan, foszfonátok, Enzimek, Illatanyagok (Citronellol, Geraniol), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Finommosószer. Figyelem. Allergiás bőrreakciót válthat ki <2-metilisotiazol-3(2H)-on>. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/ edény elhelyezése hulladékként a országos előírásoknak megfelelően. UFI: 2KFP-KW0V-E20P-TZHY

További információ a forgalmazó honlapján.

12050

Adatlap

Márka
Perwoll
Illat
Friss
Szín
Fehér
Színes
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Gyapjú
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
2,01 - 5 liter / db
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.