1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Új formula ceramiddal, véd az UVA- és UVB-sugárzással szemben, illetve támogatja a bőr barrierfunkcióját.

Elkészítés és felhasználás

A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére.

Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. A napon viseljen bőrét takaró ruházatot, kalapot, napszemüveget. A legerősebb napsütéses időszakokban kerülje a napozást. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést a foltok elkerüléséért. Ne fújja közvetlenül az arcra. Felvitelhez fújja a tenyerére. Használat előtt jól felrázandó.

Termék információk

A Sensitive Advanced spray megbízhatóan védi az érzékeny bőrt, gyorsan felszívódik és vízálló. Testre és arcra is használható. Optimális tolerancia az allergia kockázatának csökkentéséért. Illatmentes, bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.

Használat:

A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. A túlzott napozás veszélyes, még a közvetlen is. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. A gyermek viseljen bőrét takaró ruházatot, kalapot, napszemüveget. Felnőtt felügyelete nélkül gyerekektől távol tartandó. Kerülje a textilekkel való érintkezést. Használat előtt jól rázza fel. Ne fújja közvetlenül az arcra, felvitelhez fújja a tenyerére. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki.

Összetevők:

885986 - ingredients : aqua / water, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, alcohol denat., but yl methox ydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, isopropyl palmitate, diisopropyl adipate, glycerin, propanediol, ethylhexyl triazone, c12-22 alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, dicaprylyl ether, tocopherol, hydroxyacetophenone, sodium polyacrylate, sodium benzoate, trisodium ethylenediamine disuccinate, triethanolamine, drometrizole trisiloxane, aloe barbadensis leaf juice, caprylyl glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, ceramide np, citric acid, potassium sorbate. (f.i.l . z70015245/1).

Tárolás:

Szobahőmérsékleten tárolandó, közvetlen napfénytől távol tartandó.

18556

Adatlap

Márka
Garnier - Ambre
Forma
Folyadék
Pumpás
Bőrtípus
Minden Bőrtípus
Származási hely
Németország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.