1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Deo roll-on

Fehér frézia és viola illattal

Nem hagy foltot

Triple Moisturizing technológiával

Alkoholmentes

A Dove Talco Deo roll-on fehér frézia és viola illattal véd az izzadástól és a kellemetlen szagoktól, miközben nem hagy foltot a ruhán. 100 színen teszteltünk, hogy ne hagyjon foltokat. Bátran viselheti színes ruháit, nem kell a fehér foltok miatt aggódnia. Az izzadásgátló a Triple Moisturizing technológiájának köszönhetően ápolja is a hónalj bőrét, hogy az sima és puha legyen. Nem tartalmaz alkoholt.

Összetevők

Aqua, Glycerin, Aluminum Sesquichlorohydrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Calcium Chloride, Glycine, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Biztonsági információk

Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, és más gyújtóforrástól távol tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

11360

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Izzadásgátló
Stift
Illat
Friss
Frézia
Viola
Forma
Műanyag Doboz
Stift
Speciális Jellemzők (...mentes)
Alkoholmentes
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
20,1 - 50 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.