1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Izzadásgátló stift dezodor.

Termék jellemzők:

• 100 színen tesztelt formula

• 48 órán keresztül véd az izzadástól

• Segít megelőzni a bőrirritáció kialakulását

• Segíti a bőr regenerálódását borotválás után

A színek és dezodorok is képesek növelni az önbizalmunkat. Ha a ruhákon lévő fehér foltok miatt szeretnél a legkevésbé aggódni, akkor megvan számodra a megfelelő termékünk: Dove Invisible Care izzadásgátló.

100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot, így a Dove Invisible Care megadja számodra a szabadságot, hogy a legélénkebb és legmerészebb színű ruháidat is viselhesd, anélkül, hogy a foltok miatt kellene aggódnod. A Dove Invisible izzadásgátló 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, segíti a hónalj bőrének regenerálódását borotválás után. Bátran vedd fel a legszínesebb ruháidat, hiszen nem kell a foltok miatt aggódnod.

Fantasztikusan színes ruhák viselésével kitűnünk a tömegből, ami fokozza önbizalmunkat. Az izzadásgátlónkba vetett bizalmunk is hozzájárul magabiztosságunkhoz, ezért a színes ruháid ideális kiegésztője a Dove Invisible Dry izzadásgátló stift.

Légy merész, légy színes. Az izzadásgátlód nem áll az utadba.

Csak külső használatra!

Összetevők

Cyclopentasiloxane, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, Stearyl alcohol, C12-15 alkyl benzoate, PPG-14 butyl ether, Hydrogenated castor oil, Dimethicone, Parfum, Polyethylene, Helianthus annuus seed oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl acetate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Cinnamyl alcohol, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene

Biztonsági információk

Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, és más gyújtóforrástól távol tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

11375

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Izzadásgátló
Stift
Illat
Friss
Forma
Műanyag Doboz
Stift
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
20,1 - 50 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.