1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Invisible Care Floral Touch izzadásgátló aeroszol

A színek és izzadásgátlók is képesek növelni az önbizalmunkat. Ha a ruhákon lévő fehér foltok miatt szeretnél a legkevésbé aggódni, akkor megvan számodra a megfelelő termékünk: Dove Invisible Care izzadásgátló. 100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot, így a Dove Invisible Care megadja számodra a szabadságot, hogy a legélénkebb és legmerészebb színű ruháidat is viselhesd, anélkül, hogy a foltok miatt kellene aggódnod. A Dove Invisible Care izzadásgátló Triple Moisturizing technológiát tartalmaz. Bátran vedd fel a legszínesebb ruháidat, hiszen nem kell a foltok miatt aggódnod. Csak külső használatra!

•Triple Moisturizing technológiával a gyönyörű és ápolt hónaljért

•Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól

• Ápolja a hónalj érzékeny bőrét

• Védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen

• 0% alkohol

•Állatokon nem tesztelték

•Állatokon nem tesztelték

Összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.



Biztonsági információk

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja. VESZÉLY: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

11365

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Dezodor
Illat
Friss
Forma
Deospray
Fém doboz
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.