MÉZES MUSTÁR
NEM CSÍPŐS
A mézes mustárunknak enyhe, édes ízvilága van, amely a méz és a mustármagok speciális összetételének eredménye. Kiváló társa az ízletes sonkának vagy a roston sült, sovány húsoknak mint a csirke vagy kacsamell, vagy akár a sertés bélszínnek. Adhatjuk saláta dresszinghez vagy hidegen vagy forrón tálalt kolbászhoz, virslihez.
A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellenzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.
Gyártó:
LACIKONYHA MAGYARORSZÁG KFT
Irodánk: 1092 Budapest, Ráday u. 51.
Székhelyünk: 1068 Budapest, Király u. 80.
Telefonos elérhetőségünk: 06 1 791 9167
Hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig hívható.
E-mail címünk: lacikonyha@prymat.eu
Adatlap
- Márka
- Ízmester
- Íz
- Csemege
Mézes - Származási hely
- Magyar termék
- Vonalkód
- 5999885577316