1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

OROSZ MUSTÁR

NAGYON CSÍPŐS

Az Ízmester orosz mustárt az erős, csípős mustárok kedvelőinek ajánljuk. Az orosz mustár fekete mustármagot tartalmaz, amely intenzív és csípős, kissé égető ízt kölcsönöz neki. A fekete mustármagok egy részét durvábban őröljük bele a keverékbe, ezért ez a mustár speciális, rusztikusabb textúrájú. Az orosz mustárunk a legcsípősebb a kínálatunkban, amely biztosan ízleni fog a pikáns íz kedvelőinek.

Az orosz mustár kiváló párja a grillen, sütőben vagy olajban sült húsoknak. Jól passzol a virslihez, kolbászokhoz és dresszingekhez is alkalmas.

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellenzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

Gyártó:

LACIKONYHA MAGYARORSZÁG KFT

Irodánk: 1092 Budapest, Ráday u. 51.

Székhelyünk: 1068 Budapest, Király u. 80.

Telefonos elérhetőségünk: 06 1 791 9167

Hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig hívható.

E-mail címünk: lacikonyha@prymat.eu

2337

Adatlap

Márka
Ízmester
Íz
- Csípős
Származási hely
Magyar termék
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.