Tutti puncs fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból kb. 750 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Megnevezés
Tutti puncs fagylaltpor
Összetevők
cukor, dextróz, sovány TEJpor,habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aromák, színezékek (annatto norbixin, azorubin*).
* Azorubin: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert, puhatestűeket és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Nettó tömeg | 80 g |
---|---|
Bruttó tömeg | 89 g |
minőségmegőrzési idő | 24 hónap |
Átlagos tápérték 100 g termékben (RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | |
energia | 1722 kJ / 407 kcal - 20 RI % |
zsír | 5,2 g - 7 RI % |
amelyből telített zsírsavak | 4,9 g - 25 RI % |
szénhidrát | 84 g - 32 RI % |
amelyből cukrok | 80 g - 89 RI % |
fehérje | 5,5 g - 11 RI % |
só | 0,07 g - 1 RI % |
Felhasználási javaslat
Így készítsd el:
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
További leírás
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat.
Adatlap
- Márka
- Tutti
- Termék Fajta
- Desszert
Fagylaltpor - Íz
- Puncs
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 50,1 - 100 g
- Vonalkód
- 5997176758932