Angelo Molinari, aki egy tapasztalt lepárlómester volt, azt vette a fejébe, hogy egy olyan likőrt alkot, ami az 1800-as évek ánizslikőrjeire hajaz. Ez lett a Molinari Sambuca, amelyet 1944-ben dobtak piacra és a mai napig az ő leszármazottai készítik.
A Sambuca Extra Molinari az egyetlen olyan olasz likőr, amely a címkén használhatja az Extra kifejezést, ami kiválóságát jelzi. A Sambuca Extra Molinari íze és aromája a csillagánizs gyümölcséből kivont illóolajokon alapul. Az ánizs búzából készült alkohol, cukor és más természetes aromák keveréke, amelynek összetételét a család gondosan őrzi. "A Molinari ragaszkodik ahhoz, hogy beszállítói a legjobb minőségű, géntechnológiával nem módosított alapanyagokat szállítsák. Ennek a megközelítésnek, az összetevők tisztaságának, a kompozíció egyediségének és a három generáció tapasztalatának köszönhetően a Sambuca Extra Molinari olyan termék, amely nem hasonlít semmilyen más ánizslikőrhöz. A Sambuca Extra Molinari önmagában három kávébabbal és jéggel, vagy nagyon alacsony hőmérsékleten (0°C) fagyasztva is fogyasztható. Javasoljuk, hogy szélesebb pohárból igyuk, hogy megfelelően élvezhessük a Sambuca Extra Molinarira jellemző aromát. A Molinari Sambuca piacvezető Olaszországban és világszerte, 2012-ben 9,5 millió palack eladásával.
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Adatlap
- Márka
- Molinari
- Íz
- Ánizs
- Forma
- Üveges
- Származási hely
- Olaszország
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
- 0,5 - 1 liter / db
- Vonalkód
- 8002095100001