Tarkaborsos fűszerpác - folyékony fűszerpác húsokhoz.
Jellemzők
Ízfokozó hozzáadása nélkül
Pikáns borsok
Illatos fokhagyma
800 g húshoz
Csomagolás
Nem specifikált csomag
Összetevők
Ivóvíz
Étkezési só
Tarkabors (4%): fekete bors, fehér bors, zöldbors, rózsabors
Szárított fokhagyma (2,5%)
Cukor
Szárított majoránna
Szárított vöröshagyma
Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Fehér mustármag
Sűrítőanyag: xantángumi
Égetett cukor
Fekete bors (0,25%)
Babérlevél (0,2%)
Szegfűbors
Koriandermag
Borókabogyó
Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát
Tápanyagtartalom | 
100 ml termékben: | 
|---|---|
| Só | 13,9 g | 
| Zsír | 0,5 g | 
| Energia | 183 kJ / 44 kcal | 
| Fehérje | 1,6 g | 
| Szénhidrát | 6,3 g | 
| amelyből cukrok | 2,0 g | 
| amelyből telített zsírsavak | <0,1 g | 
Használati útmutató
Folyékony fűszerpácunkat elsősorban szárnyas- és sertéshús ízesítéséhez ajánljuk, amelyeket kisüthetünk grillen, sütőben vagy serpenyőben.
Elkészítési javaslat
1 adag (80 ml) fűszerpác 800 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt, hogy az összetevők elkeveredjenek! Vágjuk le a tasak sarkát, majd gondosan minden oldalról fedjük be a páccal az előkészített húst.
2. Tegyük a bepácolt húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Márka
Ízmester
Gyártó / forgalmazó
Lacikonyha Magyarország Kft.,
1068 Budapest,
Király u. 80.;
www.lacikonyha.hu
Ügyfélszolgálat
Lacikonyha Magyarország Kft.,
1068 Budapest,
Király u. 80.;
www.lacikonyha.hu
Adatlap
- Márka
 - Ízmester
 - Íz
 - Grill
Tarkabors - Forma
 - Tasak
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Húsokhoz
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
 - 50,1 - 100 ml
 - Vonalkód
 - 5999861310319