Holland Kakaó sütéshez
A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.
Allergének:
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Glutént tartalmazó gabonafélék (nyomokban tartalmazhatja)
Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)
Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)
Tápérték:
Energia | 1 517 366 |
18 18 |
Zsír | 21 | 30 |
amelyből telített zsírsavak | 13 | 65 |
Szénhidrát | 8,9 | 3 |
amelyből cukrok | 0,6 | 1 |
Fehérje | 20 | 40 |
Só | 0,08 | 1 |
Adatlap
- Márka
- Dr.Oetker
- Származási hely
- Hollandia
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 50,1 - 100 g
- Vonalkód
- 5997381357678