Holland Kakaó sütéshez
A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.
Allergének:
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Glutént tartalmazó gabonafélék (nyomokban tartalmazhatja)
Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)
Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)
Tápérték:
| Energia | 1 517  366  | 
18  18  | 
| Zsír | 21 | 30 | 
| amelyből telített zsírsavak | 13 | 65 | 
| Szénhidrát | 8,9 | 3 | 
| amelyből cukrok | 0,6 | 1 | 
| Fehérje | 20 | 40 | 
| Só | 0,08 | 1 | 
Adatlap
- Márka
 - Dr.Oetker
 - Származási hely
 - Hollandia
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 50,1 - 100 g
 - Vonalkód
 - 5997381357678