FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
- A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és a 1/2 liter tejből 8 evõkanálnyival csomómentesre keverjük.
- A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk.
- A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, hagyjuk kihűlni.Miután a puding megszilárdult, azonnal fogyasztható.
A pudingporból ízletes krém is készíthető! Ebben az esetben a pudingport csak 3 dl tejjel főzzük fel. A kihűlt pudinghoz 5 dkg vajat és 1 tojássárgáját adjunk hozzá, amelyeket előzőleg habosra kevertünk. Az így elkészített krém alkalmas torták, sütemények töltésére, de önállóan is fogyasztható.
Energiaérték: 1455 kJ (342 kcal)/100 g
Termékösszetevők: kukoricakeményítő, kalcium-karbonát, természetes szamóca aroma, étkezési sav (citromsav), természetes színezék (kárminok).