1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Hennessy története egy ember látomásával kezdődött. A francia király szolgálatában álló ír tiszt, Richard Hennessy előre látta a Cognac's eaux-de-vie rendkívüli nemzetközi kereskedelmi potenciálját. 1765-ben megalapította saját vállalkozását és megalapította a Házat, amely azóta páratlan és megingathatatlan sikert aratott.

Ez a siker a kivételes konyakok készítésére irányuló állandó kiválóságra való törekvés eredménye, valamint egy ambiciózus üzletfejlesztési stratégia. A 18. század végén a Hennessy kiterjesztette hatókörét az egész világon, kezdve az Egyesült Államokkal. A 19. század elején a Ház Ausztráliára és Délkelet-Ázsiára szegezte tekintetét, majd később meghódította a dél-amerikai, japán és kínai piacokat. 1860-ban a konyakexport negyede a Hennessy nevet viselte.

A 20. században a Ház alapítója által megkezdett munka folytatódott. 1967-ben egymillió esetet szállítottak ki, és ez a szám mindössze 20 évvel később megduplázódott, kétmillióra. A 2019-ben eladott több mint nyolcmillió tokkal a Hennessy mára a világ vezető prémium szeszesital-márkája.

A minden kontinensen és több mint 160 országban jelenlévő márka mesés kereskedelmi sikere mellett a Hennessy konyak a francia art de vivre nagykövete világszerte.

5890

Adatlap

Márka
Hennessy
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0,5 - 1 liter / db

Megadott referenciák

ean13
3245990250203
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.