Leírás
A pezsgő édesen született, és csak az 1950-es évektől kezdett egyre szárazabban megjelenni. Manapság a termelési folyamatokat zéró cukorra tervezik, éppen ezért roppant nehéz tradicionális technológiával édes pezsgőt készíteni.
Mi kifejezetten erre a célra válogatott pinot blanc és chardonnay fajtákból készítjük az alapbort. Az érlelési idő minimálisan 24 hónapig tart, mielőtt a seprőtelenítést és az édesítést elvégeznénk. Arra törekszünk, hogy a pezsgő 5% cukortartalma mellett megőrizzük az ideális savtartalmat, melyet elősegít a magas szénsavtartalom is. Az elkészült pezsgő kellemes, gyümölcsös ízeket és finom, krémes-kekszes jegyeket mutat.
Beszélgetésekhez, gyümölcsökhöz, kéksajtokhoz ajánljuk, 7-8 ºC-ra hűtve.
Mi kifejezetten erre a célra válogatott pinot blanc és chardonnay fajtákból készítjük az alapbort. Az érlelési idő minimálisan 24 hónapig tart, mielőtt a seprőtelenítést és az édesítést elvégeznénk. Arra törekszünk, hogy a pezsgő 5% cukortartalma mellett megőrizzük az ideális savtartalmat, melyet elősegít a magas szénsavtartalom is. Az elkészült pezsgő kellemes, gyümölcsös ízeket és finom, krémes-kekszes jegyeket mutat.
Beszélgetésekhez, gyümölcsökhöz, kéksajtokhoz ajánljuk, 7-8 ºC-ra hűtve.
117759
Adatlap
- Márka
- Garamvári
- Származási hely
- Magyar termék
- Vonalkód
- 5998830452005
Kapcsolódó termékek
Értékelések
0.00
Még nincsenek értékelések.
További termékek ebből a kategóriából
Kérdések
Még nincsenek kérdések.
Ajánlott termékek