Leírás
      A pezsgő édesen született, és csak az 1950-es évektől kezdett egyre szárazabban megjelenni. Manapság a termelési folyamatokat zéró cukorra tervezik, éppen ezért roppant nehéz tradicionális technológiával édes pezsgőt készíteni.
Mi kifejezetten erre a célra válogatott pinot blanc és chardonnay fajtákból készítjük az alapbort. Az érlelési idő minimálisan 24 hónapig tart, mielőtt a seprőtelenítést és az édesítést elvégeznénk. Arra törekszünk, hogy a pezsgő 5% cukortartalma mellett megőrizzük az ideális savtartalmat, melyet elősegít a magas szénsavtartalom is. Az elkészült pezsgő kellemes, gyümölcsös ízeket és finom, krémes-kekszes jegyeket mutat.
Beszélgetésekhez, gyümölcsökhöz, kéksajtokhoz ajánljuk, 7-8 ºC-ra hűtve.
Mi kifejezetten erre a célra válogatott pinot blanc és chardonnay fajtákból készítjük az alapbort. Az érlelési idő minimálisan 24 hónapig tart, mielőtt a seprőtelenítést és az édesítést elvégeznénk. Arra törekszünk, hogy a pezsgő 5% cukortartalma mellett megőrizzük az ideális savtartalmat, melyet elősegít a magas szénsavtartalom is. Az elkészült pezsgő kellemes, gyümölcsös ízeket és finom, krémes-kekszes jegyeket mutat.
Beszélgetésekhez, gyümölcsökhöz, kéksajtokhoz ajánljuk, 7-8 ºC-ra hűtve.
        
        355714
      
      
  
      
  
      
  
    Adatlap
- Márka
 - Garamvári
 - Származási hely
 - Magyar termék
 - Vonalkód
 - 5998830452005
 
        Kapcsolódó termékek
    
    Értékelések
      0.00
  
  Még nincsenek értékelések.
        
        További termékek ebből a kategóriából
    
    Kérdések
      
  Még nincsenek kérdések.
        
        Ajánlott termékek