1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

CSERESZNYEVIRÁG TONIK

A GYÜMÖLCSÖS, ÖRÖKKÉ VIRÁGZÓ TONIK

Csak néhány dolog örvendezteti meg az embereket minden tavasszal annyira, mint a cseresznyevirágok színei. Egy ok arra, hogy emlékművet állítsunk nekik. Az illatok és színek robbanása most megtalálható a Cherry Blossom Tonicunkban. A cseresznyevirág virágos-gyümölcsös íze finom kesernyés jegyekkel párosul. Az eredmény: A klasszikus tonik lenyűgöző alternatívája, amely színes csavart visz az italába – természetesen, színezék vagy tartósítószer nélkül.

A Cherry Blossom Tonicunk minden Gin & Tonicot virágos ízélménnyé varázsol. Meglep az olyan lenyűgöző aperitif italokban is, mint a Pink Ink . Mindig ott van: az a különleges, színes csavar, amely minden alkalommal eszébe juttatja a tavaszt. Egészségére!

Márka:

Thomas Henry

A Thomas Henry egy rendkívül fiatal, 2010-ben alapult német márka, ami elsősorban azt tűzte ki célul, hogy elkészítse a világ legjobb "bitter lemon" üdítőjét. Jelenleg prémium tonik variációikat és egyéb szénsavas üdítőiket népszerűsítik a világ rengeteg pontján.

web: https://www.thomas-henry.com/

Tápérték:

Energia: 143 kJ (34 kcal)
Zsír: 0g
ebből telített: 0g
Szénhidrátok: 7,9g
ebből cukor: 7,9g
Fehérje: 0g
Só: 0g

Összetevők:

Víz, cukor, szén-dioxid, citromsavanyító, természetes aroma, kinin aroma, karamellcukorszirup, édesburgonya színező koncentrátum. Vegán és természetesen gluténmentes.

6503

Adatlap

Márka
Thomas Henry
Ital Fajta
Szénsavas
Íz
- Tonic
Cseresznye
Speciális Jellemzők (...mentes)
Gluténmentes
Vegán
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0.5 liter alatt
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.