1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Kizárólag Normandiában, a Pays dAuge régióban termett almából készült Calvados. A házasításba 2-5 éves párlatok kerültek. Borostyán színéről és intenzív alma illatáról azonnal felismerhető. Tiszta ízében elsősorban gyümölcsös zamatokat fedezhetünk fel, míg utóízében a tölgyfának köszönhető vanília a vezető íz. Szín: csillogó aranysárga Illat: főként alma, vaníliás jegyekkel, harmonikus Íz: selymes, gyümölcsös karakter, elegáns, friss Utóíz: telt, hosszú

  • Márka:
  • Ország:
    Franciaország
  • Űrtartalom:
    0,7 liter
  • Alkoholfok:
    40 %

Boulard Calvados

Boulard Calvados

A leghíresebb almából készült szeszesital a franciák gyártotta Calvados, amely nagyon jót tesz a túlterhelt gyomornak, és néhány cseppje csodálatos ízeket bont ki a feketekávéból. A Calvados tulajdonképpen nem pálinka, hanem alma-brandy, mert almabor lepárlásával készül és nem az összezúzott gyümölcsöt erjesztik meg.

A lepárlás után úgy kezelik, mint a szőlőbor-párlatot, tölgyfahordóban érlelik, kicsit fűszerezik, visszahígítják 38-40 %-osra. Ezt az italt alma konyaknak is nevezhetnénk, de a szőlőbor-brandy is csak akkor nevezhető konyaknak, ha Cognac vidékén készült. Az almából készült ital is csak akkor calvados, ha Calvados vidékén készült. A Boulard Calvados kiváló minőségű valódi almapárlat, amely 120 fajta válogatott alma felhasználásával készül. A Normandia szívében található, híres Pays d'Auge régió gyümölcsöseiből származó zamatos almákból kétszeres lepárlással nyerik az üvegbe kerülő nemes párlatot, amelyet aztán tölgyfahordókban 3-tól 5 évig pihenni hagynak.

5529

Adatlap

Márka
Boulard Calvados
Íz
Almás
Forma
Díszdobozos
Származási hely
Franciaország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0,5 - 1 liter / db

Megadott referenciák

ean13
3152900001155
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.