1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Schauma

Szeretjük a családokat. Mindig volt, és mindig is lesz. Az a hivatásunk, hogy lássuk a családokat, amelyek a gondoskodástól, a melegségtől és a boldogságtól pezsegnek. 
 

Minden nap. Mindenhol. 
 

Természetes eredetű összetevőkből készült termékcsaládunk minden tagja számára tökéletes. 
 

Az ősz hajúaktól a göndör, egyenes, hosszú, rövid tüskés, sima hajúakig, a kontyokig, kontyokig, a pónikig, a copfig van valami, amivel családod minden tagja jól néz ki és jól érzi magát. 
 

Hiszen a gondoskodás a családban zajlik.

www.schwarzkopf.hu

Termékinformáció:

Schauma 7 Gyógynövény Frissesség sampon 7 organikus gyógynövény kivonattal a normál hajtól a zsírosig. Erősíti a hajat a hajtövektől a hajvégekig a friss és ápolt érzésért és a természetes dússágért. Szilikonmentes. Újrahasznosítható flakon és kupak.

Összetevők

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Salvia officinalis (sage) leaf extract, Melissa officinalis leaf extract, Urtica dioica (nettle) extract, Equisetum arvense extract, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, Humulus lupulus (hops) extract, Sodium benzoate, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Citric acid, Glycol distearate, Parfum (fragrance), Laureth-4, PEG-7 glyceryl cocoate, Hydrogenated castor oil, Linalool, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium hydroxide, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Butylene glycol, Phenoxyethanol, Methyl benzoate, Potassium sorbate, CI 47005, CI 42090 (blue 1)

4164

Adatlap

Márka
Schwarzkopf - Schauma
Illat
Gyógynövény
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
3838824086750
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.