1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Power Aktiv WC Tisztító Gel Flower biztosítja a higiénikusan tiszta és csillogó WC-t, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, megakadályozza a vízkő lerakódását. Használata után friss és hosszan tartó kellemes illatot hagy maga után. Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után finoman csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le.
Találja meg kedvencét a Bref Power Aktiv WC tisztító variánsai között, melyek elérhetőek : Ocean; Flower, Lemon és Fenyő illatokban!

Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (amyl cinnamal)

Használata:

Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után finoman csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le. Erős szennyeződés esetén használja a WC kefét.

Tárolás

Állítva tárolja és szállítsa. Tárolási hőmérséklet: +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól (lsd a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Gyermekektől elzárva tartandó.


Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

Biztonsági információk

Felkiáltójel veszély
Egyéb felületek károsodásának vagy elszíneződésének elkerülése érdekében a WC-ülőkére, a padlóra és egyéb savra-érzékeny felületekre fröccsent tisztítószert azonnal öblítse le tiszta vízzel. Ne keverje vagy használja együtt klórtartalmú vagy egyéb tisztítószerekkel, mert veszélyes gázok szabadulhatnak fel!


WC tisztítószer.
Figyelem.
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
További információ a forgalmazó honlapján.

4534

Adatlap

Márka
Bref
Illat
Virág
Forma
Gél
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0,5 - 1 liter / db

Megadott referenciák

ean13
9000101311778
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.