Brassói aprópecsenye fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Vöröshagyma, Bors, Füstölt paprika, Majoranna
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
| 100 g-ban | |
|---|---|
| Energia | 893 kJ/213 kcal | 
| Zsír | 1,0 g | 
| ebből telített zsírsavak | 0,2 g | 
| Szénhidrát | 36 g | 
| ebből cukor | 17 g | 
| Fehérje | 8,8 g | 
| Só | 35,0 g | 
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva
Brassói aprópecsenye 1ó
Elkészítés: közepes
Költség: átlagos
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb, 1 kg burgonya, 1 csomag Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverék, 1 fej vöröshagyma, olaj.
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és ugyanakkora kockákra vágjuk. Serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a húskockákat, barnára pirítjuk, megszórjuk a Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverékkel, kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A burgonyát bő, forró olajban kisütjük, és óvatosan összekeverjük a hússal. Vegyes salátával, savanyúsággal forrón tálaljuk.
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Adatlap
- Márka
 - Kotányi - Horváth Rozi
 - Íz
 - Brassói aprópecsenye
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Húsokhoz
Zöldségekhez - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 20,1 - 50 gr
 - Vonalkód
 - 5995863030811