Édesburgonya fűszersó
Összetevők
Jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát), Rozmaring, Vöröshagyma, Paprika, Fokhagyma, Szumák, Szerecsendió
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 639 kJ / 153 kcal |
Zsír | 4,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 18 g |
amelyből cukrok | 4,4 g |
Fehérje | 4,3 g |
Só | 58,0 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés:
Az édesburgonyát meghámozzuk és egyforma méretű hasábokra vágjuk. Min. 1 órán át vízben áztatjuk, majd szárazra töröljük.Egy tálban elkeverjük a burgonyát a keményítővel, hozzáadjuk az olívaolajat, megfűszerezzük Kotányi Édesburgonya fűszersóval és alaposan összekeverjük.A hasábokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. 180°C-ra előmelegített sütőben 25 perc alatt ropogósra sütjük.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Adatlap
- Márka
- Kotányi
- Íz
- Édesburgonya (Batáta)
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Zöldségekhez
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 0 - 20 gr
- Vonalkód
- 5995863019458