Húspuhító keverék
A termék ipari felhasználása nem engedélyezett. Enzimaktivitás (fehérjebontó enzim: papain): 270-330 TU/mg
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kukoricakeményítő, Savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 80 kJ / 19 kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 4,6 g |
amelyből cukrok | 0,7 g |
Fehérje | 0,1 g |
Só | 91,7 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptek
Pácolt tartja 4 fő részére:
4 szelet sertéstarja,2 csapott TK Kotányi Húspuhító keverék,400 ml víz,2 db babérlevél,10 szem fekete bors,1 csipet kakukkfű,2 apróra vágott fokhagymagerezd,napraforgóolaj
Elkészítés:
Egy tálban oldjuk fel a Húspuhító keveréket a vízben és adjuk hozzá a fűszereket.Helyezzük bele a hússzeleteket, majd egy éjszakán át lefedve pácoljuk hűtőszekrényben.Alaposan itassuk le a sertéshúst konyhai papírtörlővel és ízlés szerint fűszerezzük. Egy serpenyőben olajon a húsok mindkét oldalát süssük pirosra.
A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Adatlap
- Márka
- Kotányi
- Íz
- Húspuhító
- Forma
- Tasak
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Húsokhoz
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 20,1 - 50 gr
- Vonalkód
- 5995863015917