1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Húspuhító keverék

A termék ipari felhasználása nem engedélyezett. Enzimaktivitás (fehérjebontó enzim: papain): 270-330 TU/mg

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kukoricakeményítő, Savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain

Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok

100 g termékben
Energia 80 kJ / 19 kcal
Zsír 0 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 4,6 g
amelyből cukrok 0,7 g
Fehérje 0,1 g
91,7 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Receptek

Pácolt tartja 4 fő részére:

4 szelet sertéstarja,2 csapott TK Kotányi Húspuhító keverék,400 ml víz,2 db babérlevél,10 szem fekete bors,1 csipet kakukkfű,2 apróra vágott fokhagymagerezd,napraforgóolaj

Elkészítés:

Egy tálban oldjuk fel a Húspuhító keveréket a vízben és adjuk hozzá a fűszereket.Helyezzük bele a hússzeleteket, majd egy éjszakán át lefedve pácoljuk hűtőszekrényben.Alaposan itassuk le a sertéshúst konyhai papírtörlővel és ízlés szerint fűszerezzük. Egy serpenyőben olajon a húsok mindkét oldalát süssük pirosra.

A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.

2699

Adatlap

Márka
Kotányi
Íz
Húspuhító
Forma
Tasak
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Húsokhoz
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
20,1 - 50 gr

Megadott referenciák

ean13
5995863015917
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.