10 perc
Levespor szárított grízgaluskával.
4 tányér
Összetevők
Grízgaluska 50% (durum búzadara 56%, pálmazsír, laktóz, tojásfehérje por, szárított tojássárgája, só, szerecsendió), Étkezési só, Maltodextrin, Ízfokozók: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok, Sárgarépa 3,9%, Hidrolizált növényi fehérje, Csirkezsír, Fokhagyma 0,3%, Vöröshagyma 0,3%, Feketebors, Aromák (zellert tartalmaz), Színezék: ammóniás karamell, Kurkuma, Petrezselyem
A termék tejet, szóját, mustármagot, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 ml elkészített termékben | 1 adag levesben (250 ml) | % RI* (1 adagban) | |
---|---|---|---|
Energia | 57 kJ / 14 kcal | 142 kJ / 34 kcal | 2% |
Zsír | <0,5 g | 1,1 g | 2% |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | 0,6 g | 3% |
Szénhidrát | 1,9 g | 4,7 g | 2% |
amelyből cukrok | 0,2 g | 0,6 g | 1% |
Fehérje | <0,5 g | 1,2 g | 2% |
Só | 0,98 g | 2,4 g | 41% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítési útmutató
Tűzhelyen - Általános
1. Adjuk a tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízhez.
2. Időnként megkeverve, mérsékelt tűzön 10 percig főzzük.
3. 10 percig állni hagyjuk, majd tálaljuk.
Tárolás
Tárolás: száraz, fénytől védett helyen.
Gyártó:
LACIKONYHA MAGYARORSZÁG KFT
Irodánk: 1092 Budapest, Ráday u. 51.
Székhelyünk: 1068 Budapest, Király u. 80.
Telefonos elérhetőségünk: 06 1 791 9167
Hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig hívható.
E-mail címünk: lacikonyha@prymat.eu
Adatlap
- Márka
- Lacikonyha
- Íz
- Grízgaluska
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 20,1 - 50 gr
- Vonalkód
- 5999883409343