3 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az Ízmester egész fekete bors széles körben alkalmazható húsokhoz, levesekhez, szószokhoz, húslevesekhez, pácokhoz és sajtokhoz. Használatának köszönhetően a mindennap elkészített ételek megkapják a kívánt, enyhén fűszeres utóízt és aromát. Az egész fekete borsot a főzés közben javasolt az ételhez adni, mert a borsszemek fokozatosan szabadítják fel finom ízüket és aromájukat, így gazdagítva az étel ízvilágát.

Magyarországon a paprika után a második leggyakrabban használt fűszer, de az egész világon a legkedveltebb fűszerek egyike. Fogyasztjuk egészben, durvára és finomra őrölve is.

A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors is ugyanazon a növényen terem. A borsok színe attól függ, hogy mennyire éretten szedik le és hogyan dolgozzák fel őket. Mindez természetesen az ízükre is hatással van. A fekete borsot az éretlen, zöld gyümölcsökből szüretelik, amelyeket erjesztenek, majd a napon szárítanak, ahol feketévé, keményebbé és ráncosabbá válnak.

Felhasználás:

A fekete bors univerzális fűszer, sokféle ételhez felhasználható. Az egész borsot húsokhoz, halakhoz, levesekhez, szószokhoz, húslevesekhez és pácokhoz használják. Fontos, hogy a főzés elején tegyük bele az ételbe, ennek köszönhetően lesz időnk kihozni jellegzetes, enyhén égető ízét.

Izmester Márka:

Kiváló minőségű alapanyagokból, szakemberek által összeállított fűszerkeverékeket és bizonyított beszállítóktól származó egyedi fűszereket kínál az Ízmester márka. A márka kínálatában emellett kiemelkedő minőségű, speciális receptúrájú mustárok, tormák, kedvelt salátaöntet porok és különleges, üveges zöldségtermékek találhatók meg. Célunk a lehető legmagasabb minőségű termékek kínálása, valamint a fűszerek valódi ízének és illatának megőrzése, amelyekkel pofonegyszerű az ínycsiklandó receptek megvalósítása az amatőr és a gyakorlott szakácsoknak egyaránt.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.

2619

Adatlap

Márka
Ízmester
Íz
Feketebors
Forma
Tasak
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
0 - 20 gr
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.