1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Folyékony fűszerpác

ZÖLDFŰSZERES

FOLYÉKONY FŰSZERPÁC

Az Ízmester folyékony fűszerpáccal kényelmesen ízesítheti a húsokat, folyékony állagának köszönhetően pedig a pácolás nagyon egyszerű. A pác karakterét zöldfűszerek és más aromatikus fűszerek adják. A finom íz mellett a hús puha és szaftos marad.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Felhasználás:

Zöldfűszeres pácunk felhasználható sertés, marha, bárány, illetve szárnyashús fűszerezéséhez is. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Összetevők

Ivóvíz, Étkezési só, Zöldfűszerek 4,5% (majoránna, bazsalikom, rozmaring, oregánó, kakukkfű), Fokhagyma (4%), Ízfokozó: nátrium-glutamát, Édes fűszerpaprika, Vöröshagyma, Koriandermag, Kurkuma, Cukor, Feketebors, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Sűrítőanyag: xantángumi, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.

Allergének

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, mustármagot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok

Energia 297 kJ / 71 kcal
Zsír 1,0 g
amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 8,8 g
amelyből cukrok 3,1 g
Fehérje 3,9 g
12,5 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Izmester Márka:

Kiváló minőségű alapanyagokból, szakemberek által összeállított fűszerkeverékeket és bizonyított beszállítóktól származó egyedi fűszereket kínál az Ízmester márka. A márka kínálatában emellett kiemelkedő minőségű, speciális receptúrájú mustárok, tormák, kedvelt salátaöntet porok és különleges, üveges zöldségtermékek találhatók meg. Célunk a lehető legmagasabb minőségű termékek kínálása, valamint a fűszerek valódi ízének és illatának megőrzése, amelyekkel pofonegyszerű az ínycsiklandó receptek megvalósítása az amatőr és a gyakorlott szakácsoknak egyaránt.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.

2628

Adatlap

Márka
Ízmester
Íz
Grill
Zöldfűszeres
Forma
Tasak
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
50,1 - 100 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.