1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Fűszerkeverék

FŰSZERKEVERÉK SZÁRNYASHOZ

ÉS NYÚLHÚSHOZ

A szárnyashoz készült fűszerkeverékünk rendkívül finom ízt és illatot kölcsönöz az ételeknek. A magas paprika tartalom szép színt; a zöldfűszerek, mint az illatos rozmaring, a bazsalikom és a kakukkfű pedig jellegzetes és karakteres, erősen aromást ízt adnak a különféle szárnyashúsból készített fogásoknak.

A fűszerkeverék szárnyashoz és nyúlhúshoz nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízfokozókat, tartósítószert és színezéket.

Felhasználás:

A fűszerkeverékünk kiválóan használható csirkéhez, kacsához, gyöngytyúkhoz vagy pulykához. Ízesítse vele a szárnyasból készült pástétomokat és töltelékeket is. Nyúlhús fűszerezésére is alkalmas.

Izmester Márka:

Kiváló minőségű alapanyagokból, szakemberek által összeállított fűszerkeverékeket és bizonyított beszállítóktól származó egyedi fűszereket kínál az Ízmester márka. A márka kínálatában emellett kiemelkedő minőségű, speciális receptúrájú mustárok, tormák, kedvelt salátaöntet porok és különleges, üveges zöldségtermékek találhatók meg. Célunk a lehető legmagasabb minőségű termékek kínálása, valamint a fűszerek valódi ízének és illatának megőrzése, amelyekkel pofonegyszerű az ínycsiklandó receptek megvalósítása az amatőr és a gyakorlott szakácsoknak egyaránt.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.

2641

Adatlap

Márka
Ízmester
Íz
- Baromfi
- Csirke
- Nyúl
Grill
Szárnyas
Forma
Tasak
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Húsokhoz
Speciális Jellemzők (...mentes)
Mesterséges Színezék mentes
Tartósítószer nélkül
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
20,1 - 50 gr

Megadott referenciák

ean13
5999883409169
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.