1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Estrella Inedit

egy Gasztronómiai alkotás

Estrella Damm Inedit – fűszerezett világos sör. A Damm sörfőzde vezető sörmestereinek, valamint a világhírű ElBulli étterem séfjének, -a világon legtöbb szakmai díj birtokosának- Ferran Adriànak és sommelier csapatának közös alkotása. A cél egy olyan különleges sör létrehozása volt, amely egyesíti a sörgyártási tradíciókat és a modern gasztronómia kívánalmait.

Az eredmény a teljesen egyedülálló Inedit lett, amely árpa, búzamaláta, valamint egy teljesen speciális, többek között koriandert, édesgyökeret és narancshéjat tartalmazó fűszercsokor különleges kombinációja. Íze lágyan telt, exkluzív fűszeres aromákkal, krémes szerkezetű, enyhén szénsavas.

Alkoholtartalom: 4,8% v/v

 

Szervírozzuk elegánsan, az asztalon jégvödörben tartva, félig töltött fehérboros pohárban, 4-8 °C-ra hűtve.

Az ESTRELLA INEDIT szűretlen sör különleges ízét a kiváló szakemberek által összeállított fűszerek harmonikus összhangja adja.

Ezt a sört kimondottan mediterrán ízkombinációjú ételekhez alkották. Kiváló kísérője a citrusféléket tartalmazó és olajos ételeknek, salátáknak, spárgának, articsókának, ecetes alapú szószoknak, tonhalnak, lazacnak vagy magas zsírtartalmú sajtoknak.

LIQUID GOLD KFT.
6205

Adatlap

Márka
Estrella
Forma
Üveges
Származási hely
Spanyolország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0,5 - 1 liter / db

Megadott referenciák

ean13
8410793333179
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.