1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Termék infprmációk:

Az Extraordinary Clay sampon megtisztítja a hajtöveket és hidratálja a hajhosszt. 3 jótékony hatású agyagot tartalmazó összetételének köszönhetően haja frissnek, könnyűnek és teljes hosszán hidratáltnak érződik elnehezítés nélkül. Érezze a frissességet és könnyedséget, akár 72 órán* át! *Műszeres teszt a termékcsaládba tartozó sampon + balzsam használatával. A zsíros haj az egyik leggyakrabban előforduló probléma világszerte, amelyről a nők beszámolnak. Ha a tiszta érzésű haj eddig esetleg csak álom volt Önnek, a L'Oreal Paris szakértőinek köszönhetően megvalósulhat! Bemutatjuk a L'Oréal Paris első 3 jótékony hatású agyagot tartalmazó samponját, amely segít megszüntetni a zsíros haj érzetét. Élvezze a nagyon könnyű Extraordinary Clay sampon lágy, krémes állagát, és legyen friss, könnyed, vitalitással teli, ragyogó haja! A L'Oréal Paris Laboratories első alkalommal kombinált HÁROMFÉLE FINOMÍTOTT AGYAGOT, létrehozva legelső kiegyensúlyozó termékcsaládját a tökéletesen kiegyensúlyozott haj érdekében. 72 órán át tartó mélytisztító hatás, frissességet, könnyedséget és légiességet kölcsönözve a hajtöveknek. Hidratálja a száraz hajat egészen a hajvégekig, és szép esésű hajat varázsol. Puhítja, csillogóvá és ruganyossá teszi a hajat. A finom agyagos kombináció tisztítja, hidratálja és gyönyörűvé teszi a hajat.

Összetevők: 

Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Cetylersters, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Argilla / Magnesium Aluminum Silicate, Chlorhexidine, Dihydrochloride, Salicylic Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl, Salicylate, Montmorillonite, Isopropyl Alcohol, Kaolin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Bht, Citric Acid, Citronellol, Hexylcinnalmal, Glycerin, Parfum / Fragrance (C180281/1).

Használat

Az Extraordinary Clay samponozás előtti hajpakolás használata után masszírozza gyengéden a nedves hajba és a fejbőrbe, majd öblítse ki.

Tárolási információk

Szobahőmérsékleten tárolandó, közvetlen napfénytől távol tartandó

4631

Adatlap

Márka
L'Oréal Paris - Elseve
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Tisztító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
3600523215652
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.