1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

DERMAFLORA ARGAN OIL ROLL-ON – 50 ML

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% argánolaj és méz tartalmú roll-on a két összetevőnek köszönhetően extra mértékben hidratálja hónaljadat anélkül, hogy bármiféle irritációt okozna.
Segít megelőzni a tüszőgyulladást, az irritációt és a bőrszárazságot. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem okoz irritációt és nem hagy foltot a ruhán. Káros vegyszerek nélkül véd a kellemetlen szagoktól 24 órán keresztül.
Kíméletesen ápolja és dezodorálja a hónaljat. Hagyja a bőrt lélegezni, és segíti annak természetes védekező mechanizmusát visszaállítani.
Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrre! Felvitel után hagyja megszáradni.

ELŐNYÖK

Aktív hatóanyagok jellemzői:

Az Argán olaj magas E-vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns tulajdonságú. Gazdag esszenciális, 80%-ban telítetlen zsírsavakban, ezáltal hatékony segítség a bőr hidratálásában, természetes lipid rétegének regenerálásban és fenntartásában. A benne található fitoszterolok (spinasterol és schottenol) hozzájárulnak a sejtek megújulásához, fényesebbé, feszesebbé téve a bőrt.
További fontos hatóanyag a méz kivonat, magas vitamin és ásványi anyag tartalma puhítja, nyugtatja és táplálja a hámréteget.
A glycerin vízmegtartó tulajdonságával megóvja a kezelt bőrfelületet a kiszáradástól.
A tocopheryl acetate, E-vitamin származék és a tocopherol, E-vitamin, antioxidáns tulajdonságukkal kiválóan táplálják a hámréteget, fiatalon tartják azt. Segítik a bőr védőrétegének fenntartását.
A bisabolol bőrnyugtató, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, erősíti a bőr antioxidáns védelmét.

CÉLCSOPORT

Az argán olajjal ellátott termékeinket azoknak ajánljuk, akik az édes, mézes illatokat kedvelik.

Kifejezetten javasoljuk a tinédzser korban lévő lányoknak is, akik első dezodoráló terméküket keresik, hiszen az ő testük még nem érintkezett mesterséges, káros anyaggal. (pl. alumíniumsó).

HOGYAN HASZNÁLD?

A Dermaflora 0% argan olajas deo stiftünket használata után mindenképpen hagyd megszáradni, ezzel garantálva a foltmentességet!

Ha közvetlenül szőrtelenítés után használod sem okoz irritációt, nyugtatja a sérült, irritált bőrfelületet.

Azok, akik új felhasználók és korábban hosszú ideig alumíniumsót tartalmazó dezodoráló termékeket használtak, tapasztalhatják azt, hogy a termék nem elég “hatékony”. Ez az információ azonban téves.  A szervezetünkből idő, míg távoznak a káros anyagok, így a kezdeti időszakban a tisztulás folyamata okozhat “kellemetlenséget”, amit sokan negatívumként élnek meg. Adjunk időt az átállásnak, hiszen a teljes tisztuláshoz idő kell.

ÖSSZETEVŐK

Tömeg 0,081 kg
Kiszerelés

50 ml

EAN

5997001719725

Összetétel

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Triethyl citrate, Methyl Glucose Sesquistearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Sorbitan Oleate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-3 Caprylate, Mel, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Zinc Ricinoleate, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Hydroxyacetophenone, Laureth-3, 1,2-Hexanediol, Propanediol , Octenidine HCL, Hydroxyethylcellulose, 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, Phenylpropanol, Citric Acid, Parfum.

MALEN KFT
3738

Adatlap

Márka
Dermaflora
Illat
Méz
Forma
Golyós deo
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Argána olajjal
Speciális Jellemzők (...mentes)
Alkoholmentes
Allergén anyag mentes
Alumínium mentes
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
20,1 - 50 ml

Megadott referenciák

ean13
5997001719725
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.