1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Lándzsás útifű szirup megnyugtatja az irritált torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. Már 3 éves kortól alkalmazható.

Naturland lándzsás útifű szirup

A lándzsás útifű kivonat már 3 éves kortól alkalmazható. Megnyugtatja az irritált torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését.

Lándzsás útifű:

Elismert köhögés elleni házi szer, természetes úton gyógyít ki a megfázásból. A légúti nyálkahártyára és az izmokra is hat, csökkenti a gyulladást, enyhíti a torokfájást, köptetőként használják kivonatait. Védőréteggel vonja be a torok nyálkahártyáját, ezzel enyhíti a gyulladásos tüneteket, és csökkenti, majd megszünteti a köhögési ingert. A légzőszervi megbetegedések kezelése mellett tisztítja a vért, javítja a gyenge tüdejű, vérszegény betegek állapotát. Nemcsak betegség idején, de megelőzésre is fogyasztható kúraszerűen, elpusztítja a kórokozókat, kisöpri a salakanyagokat. Mivel biztonsággal alkalmazható, és kellemes ízű, ezért gyerekeknek is bátran adható.

Összetevők (100 g-ra):

víz, szacharóz, lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (5 g), színezék (egyszerű karamell), tartósítószer (szorbinsav). 1,9% (V/V) alkoholt tartalmaz.

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Tárolás

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.

3332

Adatlap

Márka
Naturland
Íz
Lándzsás útifű
Forma
Szirup
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Alkoholt tartalmaz
Felső légút
Származási hely
Magyar termék
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.