Akácméz
A Magyarországon termelt akácméz minősége miatt Hungarikumnak számít. Illatos, visszafogott aromájú méz. Nem kristályosodik. Önmagában kanalazva. Italokba: tea, kávé, tej. Étkezéshez: kenyérre kenve magában vagy vajjal keverve, palacsintába, süteményekbe, tésztákra, sültekhez, keleti konyha édes-csípős ételeihez. Ajánlott a gyomorsav túltermelés miatti emésztési zavarok csökkentésére. Kitűnő hámsérülések, hegek, horzsolások, égésnyomok külső kezelésére. Nyílt sebbe ne kenjük! És nagyszerűen alkalmazható a szépségápolásban pakolásokhoz…
Kínáljuk: 3kg, 900g-os, 500g-os, 250g-os és 150g-os csomagolásban.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1384 KJ (326 Kcal)
Zsír: 0 g ebből telített 0 g
Szénhidrát: 81 g ebből cukrok: 81 g
Fehérje: 0,4 g
Só: 0 g
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Adatlap
- Márka
- NATUR-SZ
- Íz
- Mézes
- Forma
- Üveges
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Akácméz
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5997508311125