3-4 adag, 20 perc, Gondoskodással töltve, Természetes aromával, Hozzáadott színezék nélkül, Tartósítószer hozzáadása nélkül, szárítással tartósítva, Pálmaolaj mentes
Az olasz konyha remekei közül a Maggi családban is megtalálható a tejszínes Carbonara alap, melynek könnyű, lágy krémje a sonka hozzáadásával mindenkit rabul ejt. Bon appetito!
A Maggi Carbonara alapban a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot, melyet az őrölt szerecsendió, a fehérbors és az oregánó tesz még karakteresebbé.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
A termék pálmaolaj és hozzáadott színezék hozzáadása nélkül készül, kizárólag természetes aromát tartalmaz.
Minden Maggi alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 30 g
Próbáld ki a többi Maggi alapot is!
Természetes összetevőkkel!*
*Az összetevői listában jelölt természetes összetevőkkel.
Receptötletekért keresse fel:
www.maggi.hu
Carbonara spagetti alap
Összetevők
Búzaliszt*, Sovány tejpor*, Szárított zöldségek* (vöröshagyma 7,6%, fokhagymapor 3%), Burgonyakeményítő*, Füstölt sertésszalonna zsír* (füstölt sertészsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), Tojássárgájapor*, Természetes aromák*, Jódozott só, Fűszerek* (őrölt szerecsendió, őrölt fehérbors 0,5%, oregánó), Szárított petrezselyemlevél* 0,9%, *Természetes összetevők
Tartalmazhat szóját, zellert és halat.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben | Egy adag készételben** (a 4 adagból) | RI %*** egy adag készételben | |
---|---|---|---|
Energia | 1689 kJ | 1839 kJ | |
401 kcal | 440 kcal | 22% | |
Zsír | 11,6 g | 10,5 g | 15% |
- amelyből telített zsírsavak | 4,3 g | 2,5 g | 12% |
Szénhidrát | 56,6 g | 63,8 g | 25% |
- amelyből cukrok | 11,8 g | 5,5 g | 6% |
Rost | 4,0 g | 3,3 g | - |
Fehérje | 15,6 g | 22,0 g | 44% |
Só | 5,0 g | 0,91 g | 15% |
**Összesen 212,5 g készétel (az elkészítésnél felsorolt friss hozzávalókból készítve) | |||
***Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Ha gyermekének készíti, az adagot a gyermek korához mérten változtassa. |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítési útmutató
Tűzhelyen - SzobahőmérsékletűFriss hozzávalók és elkészítési javaslat:
15 dkg sonka, 3,5 dl tej, 30 dkg spagetti tészta, 2 ek. olaj
1. A sonkát egy kevés olajon megpirítjuk.
2. A tasak tartalmát a hideg tejjel elkeverjük, majd a sonkára öntjük.
3. Időnként megkeverve 3-4 perc alatt kis lángon készre főzzük.
4. Főtt spagettivel tálaljuk.
Elkészítés és felhasználás
Étkezési javaslat:
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként fogyassza ételét zöldségkörettel, gyümölccsel és egy pohár vízzel.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Adatlap
- Márka
- Maggi
- Termék Fajta
- Szósz
- Íz
- Carbonara
Tészta - Forma
- Alutasak
Spagetti - Származási hely
- Európai Unió
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 20,1 - 50 gr
- Vonalkód
- 8585002480927