1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur megszünteti az autóban rekedt kellemetlen szagokat, és friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. A Spring Awakening könnyed, zöld leveleket idéző illatát a Lenor természetesen friss, tavaszi illatvilága ihlette. A legtöbb autóillatosítóval szemben - melyek többnyire csupán elfedik a szagokat, - az Ambi Pur ténylegesen megszünteti azokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után a gépjármű utasterében. Ez az apró és diszkrét, a gépjármű szellőzőrácsára könnyen felcsíptethető eszköz a különleges Odourclear technológiának köszönhetően még a legmakacsabb szagokat is megszünteti (amit például az ételek, háziállatok, dohányfüst vagy hulladékok okoznak), és felfrissíti az utastér levegőjét. Az illat intenzitása az eszköz oldalán található szabályozó segítségével állítható. Az Ambi Pur autóillatosító könnyen használható, működése nem igényel elemet vagy áramot. Akár 30 napon át tart, így Ön és utasai kellemes illatnak örvendhetnek. Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, többek között az Ambi Pur szövetfrissítőt, amely az autó kárpitjából távolítja el a szagokat. Otthonában pedig használja az Ambi Pur aeroszolos légfrissítőt, illetve a Small Spaces illatosítót. Próbálja ki a 3Volution elektromos illatpárologtató készülékeket is, amelyek akár 90 napon át szüntetik meg a szagokat.

Összetevők

Linalool, Linalyl Acetate, Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Cedrol Methyl Ether, Trans-Menthone, Dihydro Pentamethylindanone, Eucalyptol, Coumarin, Citral, Citronellol, Geranyl Acetate, Geraniol, Delta-Damascone, Cis-Hex-3-En-1-Yl Methyl Carbonate, Heptamethyl Decahydroindenofuran, Reaction Products Of Acetic Anhydride And 1, 5.10-Trimethylcyclododeca-1, 5.9-Triene, Cyclamen Aldehyde, Neryl Acetate, 2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Dimethylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone, Citrus Aurantium Dulcis Flower Water

Tárolás

Tárolja száraz helyen.  Minőségét megőrzi: (ld. a csomagoláson) 

Biztonsági figyelmeztetés:

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.


Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

4643

Adatlap

Márka
Ambi Pur
Termék Fajta
Autóillatosító
Illat
Old Spice
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
0 - 20 ml

Megadott referenciák

ean13
8001841748726
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.