0 ajánlat
hide_source Jelenleg nincs elérhető ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Ha a nagyapád nem ezt használta volna, most te sem lennél. Az Old Spice Original a tapasztalt férfiak összetéveszthetetlen illata immáron évtizedek óta. Hogyan legyen finom illatod? Bízz a nagyapád ösztöneiben! Használd az Old Spice deo sprayt! Válaszd a férfiasság illatát!

Összetevők

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate

Biztonsági információk

Veszély

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Kizárólag jól szellőző helyiségben használható. A keletkező gázt nem szabad belélegezni. Használja a használati utasításnak megfelelően. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
Izzadásgátló
Illat
Friss
Forma
Deospray
Származási hely
Nagy-Britannia
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
4084500479784
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.