1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A világon a legjobb illatok azok, amelyeket még sohasem éreztél. Akár így van, akár nem, lehetetlen az ellenkezőjét bizonyítani, ezért meg se próbáld. Mi azonban a mélytengerek frissességének nyomába eredtünk, méghozzá bolygónk legtávolabbi pontjain. Joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy vajon valóban szagolta-e már valaki a tenger mélyét: egy kérlelhetetlen, azonban egyesek szerint mégis csodálatos aromát, melyet a tengerpartok citrusos és virágos illata tesz teljessé. Az Old Spice férfi tusfürdő úgy megtisztítja a bőrödet, hogy a zuhany alól teljesen új emberkénk fogsz kilépni. Vidd haza az élményeid illatát, vagy áraszd magadból a még meg nem élt kalandokét. Mi nem ítélkezünk. Csak tedd, amit tenned kell.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Magnesium Nitrate, Maris Sal, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 17200

Biztonsági információk

Figyelem

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. 

3973

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
Tusfürdő
Illat
Friss
Forma
Műanyag Palack
Származási hely
Franciaország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
8001841326153
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.