1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A termékcsaládot bolygónk legfrissebb helyszínei ihlették. Ellátogattunk oda, ahol a legfrissebb és legmenőbb fiatal sziklák születnek: a vulkánokra. Sziklakeménynek fogod érezni magad, mert túl azon, hogy mindig is kemény voltál, most még sziklák ihlette tusfürdővel is tisztálkodsz. A Rock bolygónk élővilágának frissességét hordozza magában, citrusos és borostyános illatjegyekkel. Az Old Spice férfi tusfürdő úgy megtisztítja a bőrödet, hogy a zuhany alól teljesen új emberként fogsz kilépni. Vidd haza az élményeid illatát, vagy áraszd magadból a még meg nem élt kalandokét. Mi nem ítélkezünk. Csak tedd, amit tenned kell.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Glycerin, Coumarin, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Charcoal Extract, CI 19140, CI 17200, CI 42090

Biztonsági információk

Figyelem

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. 

3977

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
Sampon
Tusfürdő
Illat
Friss
Forma
Műanyag Palack
Származási hely
Franciaország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
8001841326207
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.