1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

KLASSZIKUS VÉDELEM: A Gillette klasszikus formulája segít megóvni a bőrt a borotválkozás okozta irritációtól, apró vágásoktól, horzsolásoktól és égető érzéstől, Gyors, egyszerű és könnyed: A Gillette Comfort Glide formula elősegíti a gyors és akadálytalan pengesiklást, így a borotválkozás kevesebb kellemetlen szőr- és bőrhúzással, súrlódással és irritációval jár, A Gillette jellegzetes illata: A Sensitive borotvahab jellegzetes, férfias illatával készen áll a nap kihívásaira, REMEK VÁLASZTÁS: A Gillette Classic Sensitive borotvahab akár 3 hónapon át is használható heti 4 borotválkozás mellett – 300 ml-es flakon esetén pedig akár 5 hónapig is, A világ első számú borotva- és borotvahab márkája: Nem véletlen, hogy a Gillette már 100 éve jelen van a piacon – a Gillette tudja, mire van szükségük a férfiaknak a borotválkozáshoz

A Gillette Classic Sensitive borotvahab nem véletlenül igazi klasszikus: megtestesíti a kívánt könnyedséget és az elvárt védelmet is. A Gillette Comfort Glide formulájának köszönhető tiszta és gyors borotvavezetés segít csökkenteni a borotválkozás okozta irritációt, az apró vágásokat, a horzsolásokat, illetve az égető, csípő érzést. Mutassa mindig a legjobb arcát a világhírű borotvazselé és borotvahab márka férfiaknak készült Gillette Classic Sensitive borotvahab termékével!

Összetevők

Aqua, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Propane

Használat:

Miután meleg vízzel átmosta az arcát, kevéske vízbe masszírozva képezzen habot a borotvazseléből és vigye fel az arcbőrre. Aborotválkozást a borosták növekedési irányával megegyező irányban végezze elsőként. A borotválkozást követően öblítse le a maradékhabot.

Biztonsági információk

Figyelem

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és másgyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nemérheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3.24%-a tűzveszélyes.

4038

Adatlap

Márka
Gilette
Forma
Fém Palack
Hab
Bőrtípus
Érzékeny
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
3014260228682
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.