1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az érzékeny bőrhöz készült Gillette borotvazselé segít megelőzni a borotválkozás okozta irritációt, A megnyugtató hatású, férfiaknak készült borotvazselé óvja, nyugtatja és hűsíti az arcbőrt borotválkozás közben, A zselé pillanatok alatt védelmező borotvahabbá alakul, amint a bőrrel érintkezve felhabzik, A Gillette férfi borotvazselé enyhén illatosított, nyugtató formulája shea vajjal és E-vitaminnal dúsított, Ez a borotvazselé parabének vagy festékanyagok nélkül készült, és alkoholmentes

Védje, hűsítse és nyugtassa bőrét borotválkozás közben a Gillette Skin Ultra Sensitive borotvazselével. Amint a hab az arcához ér, sima állagú, légies borotvahabbá változik, amely elősegíti a borotva könnyed siklását, miközben óvja az érzékeny bőrt. A borotvahab összetevői között shea vaj és E-vitamin is szerepel, és a Gillette különleges Comfort Activating formulájával készül, amely hűsíti és nyugtatja a bőrt minden lehúzáskor. A Gillette Skin Ultra Sensitive borotvazselé segít láthatóan és érezhetően egészségessé tenni a bőrt borotválkozáskor a kényelem feláldozása nélkül.

Összetevők

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-45M, Tocopheryl Acetate, Menthol, Limonene, Butyrospermum Parkii Butter, Mentha Piperita Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, PVM/MA Copolymer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Silica, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Használat:

Miután meleg vízzel átmosta az arcát, kevéske vízbe masszírozva képezzen habot a borotvazseléből és vigye fel az arcbőrre. Aborotválkozást a borosták növekedési irányával megegyező irányban végezze elsőként. A borotválkozást követően öblítse le a maradékhabot.

Biztonsági információk

Figyelem

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és másgyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nemérheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3.24%-a tűzveszélyes.

4047

Adatlap

Márka
Gilette
Forma
Fém Palack
Gél
Bőrtípus
Érzékeny
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Vitaminokkal
Származási hely
Európai Unió
Speciális Jellemzők (...mentes)
Alkoholmentes
Mesterséges Színezék mentes
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
7702018604104
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.