1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Gillette Fusion5 Proglide borotvafej sokkal vékonyabb és élesebb pengével van ellátva, ami segíti a borotva siklását a bőrön, így

A Gillette Fusion a világ legjobb borotvája! Hogy miért? Érdemei nyilvánvalóak. Ez a borotva a leggyorsabb, legkényelmesebb és legbiztonságosabb borotválkozást biztosítja. Hihetetlenül kényelmes, tartós és könnyen eltávolítja az arcszőrzetet még a nehezen elért helyeken is, amit hagyományos borotvával nem tudunk elérni.

Válassza a Gillette Fusion borotvát és felejtse el a vágásokat és karcolásokat. A borotva öt vékony pengéje észrevétlenül eltávolítja még a legkeményebb szőrzetet, megmentve az arcbőrét a sérülésektől. Semmi nem lesz könnyebb, mint körül borotválni a szakállt és a felső ajak fölött a Gillette Fusion borotvával. Trimmer pengéje elbűvölően megbirkózik a kényes helyen benőtt szőrzettel.

Nem szeret pénzt költeni a gyakori borotva csere kazettára? Akkor Önnek teljes mértékben megfelel a Gillette borotva. Pengéi gyakorlatilag örökkészólóak. Még gyakori használat után is pengéi élesek maradnak.

Használata

Mossa meg arcát meleg vízzel, kenje be a borotválni kívánt részt géllel vagy habbal, majd használja a borotvát.

Összetevők

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BHT, Glycol.

Biztonsági információk

Figyelem

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. 

4041

Adatlap

Márka
Gilette Fusion
Termék Fajta
Férfi Borotva
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
5 pengés
Származási hely
Európai Unió

Megadott referenciák

ean13
7702018390816
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.