1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Élje át a lenyűgözően sima borotválkozás élményét a Gillette Series Sensitive férfi borotvazselével. Az aloét tartalmazó, háromszoros formula megnyugtatja a bőrt és kényelmes, hűsítő borotválkozási élményt nyújt. Borotválkozás közben hidratál, valamint óvja a bőrt az irritációval szemben.

Borotvazselé, amely segít megóvni az arcbőrt az irritációval szemben
Háromszoros formulája: nyugtatja, hidratálja és óvja a bőrt
Érzékeny bőrre, enyhén illatosított változatban
Aloéval dúsított

Összetevők

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Menthol, Limonene, BHT, PEG-23M, Myristic Acid, Lauric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Silica, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42090.

Használat:

Miután meleg vízzel átmosta az arcát, kevéske vízbe masszírozva képezzen habot a borotvazseléből és vigye fel az arcbőrre. A borotválkozást a borosták növekedési irányával megegyező irányban végezze elsőként. A borotválkozást követően öblítse le a maradékhabot.

Biztonsági információk

Figyelem

Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3.24%-a tűzveszélyes.

4046

Adatlap

Márka
Gilette
Forma
Fém Palack
Gél
Bőrtípus
Érzékeny
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
50,1 - 100 ml

Megadott referenciák

ean13
3014260219949
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.