1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Ki hitte volna, hogy a Wolfthorn vadító illata segít legyűrni a kevésbé friss és a társaságban már-már gyanúsnak számító testszagokat? Arisztotelész vagy a beszélő baglyok talán igen. Hétköznapi emberek vagy ostoba baglyok azonban nem voltak rá méltók. Az állatok és férfiak birodalmában (ismertebb nevén: a Földön) csupán egyetlen állatfaj kellően okos ahhoz, hogy a legfélelmetesebb és legférfiasabb illatot árassza magából: ez nem más, mint a férfi. A férfi illata egy olyan farkasé, amely egy jóképű férfira hasonlít. Így mennek a dolgok abban a birodalomban, amiről éppen mesélek. Így ha valaha fel akarod keresni ezt a vidéket, előbb vegyél megfelelő illatmintát az Old Spice Wolfthornból. Az Old Spice after shave a saját férfiasságuktól (és borotválkozás utáni arcszeszüktől) soha meg nem riadó férfiak és éjszakai ragadozók frissítő illata.

 

• Intenzív és frissítő hatású after shave, kizárólag talpig férfiaknak

• Az Old Spice after shave hűsít, élénkít és felfrissít

• Az Old Spice borotválkozás utáni arcszesz elősegíti a borotválkozás során keletkezett apró vágások és horzsolások gyógyulását

• A mozgalmas, csöppet sem szokványos életet élő férfiak összetéveszthetetlen illata, az Old Spice férfias jegyeivel

Használat:

Paskolja az arc vagy a nyak bőrére a borotválkozást vagy a zuhanyzást követően, illetve ha hűs, frissítő érzésre vágyik.

Összetevők

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Limonene, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Lactic Acid, Citral, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Sodium Hydroxide, Citronellol, Hydroxycitronellal

Biztonsági információk

Figyelem

KEVÉSBÉ TŰZVESZÉLYES Kerülje a szembe kerülést. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel. Tartsa távol hőforrástól és nyílt lángtól.

4066

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
After Shave
Illat
Friss
Forma
Üveges
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
50,1 - 100 ml

Megadott referenciák

ean13
4015600314590
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.