1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Akár 72 órás védelem a korpával, valamint a száraz és viszkető fejbőrrel szemben.* (Látható korpa, rendszeres használat esetén.) (Korpa okozta viszketés), A korpásodás fő okozóit veszi célba az akár 100%-ig korpamentes* hajért. Klinikailag igazolt. (*Rendszeres használat esetén), A fejbőr és a haj gyengéd ápolása érdekében bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges és antioxidánsokkal dúsított, A Citrus Fresh sampon hatékonyan tisztítja a zsíros hajat és fejbőrt, felfrissülést és hosszan tartó, finom illatot hagyva maga után, A fokozott hatékonyság és gyönyörű frizura érdekében használja együtt a H&S balzsammal, amely mélyen hidratálja a hajat és a fejbőrt, A világ első számú samponmárkája (A P&G saját számítása alapján, a samponkategória éves külső értékesítési adatainak alapján), Környezetbarát: újrahasznosítható flakon (a kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében)

A Head & Shoulders Korpásodás elleni sampon a korpásodás fő okozóit veszi célba, és akár 72 órás védelmet nyújt a korpával, valamint a száraz és viszkető fejbőrrel szemben.* (*Látható korpa, rendszeres használat esetén; korpásodás okozta viszketés.) Továbbfejlesztett formulája bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges, antioxidánsokkal dúsított, gyengéden ápolja a hajat és a fejbőrt, ráadásul klinikailag igazoltan akár 100%-ig korpamentessé varázsolja a hajat (rendszeres használat esetén). A Citrus Fresh sampon hatékonyan tisztítja a zsíros hajat és fejbőrt, felfrissülést és hosszan tartó, finom illatot hagyva maga után. A Head & Shoulders a világ első számú samponmárkája (a P&G saját számításai alapján, a samponkategória éves, külső értékesítési adatainak alapján), ráadásul környezetbarát: újrahasznosítható flakon (a kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében).

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Menthol, Dimethiconol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Trideceth-10, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Citronellol, Polyquaternium-76, Citrus Limon Fruit Extract, CI 19140, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, CI 42090

Használat:

Oszlassa el a nedves hajon és fejbőrön, majd öblítse le! A legkiválóbb eredmény érdekében használja együtt H&S balzsammal!

Biztonsági információk

Figyelem

KEVÉSBÉ TŰZVESZÉLYES Kerülje a szembe kerülést. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel. Tartsa távol hőforrástól és nyílt lángtól.

4111

Adatlap

Márka
Head & Shoulders
Termék Fajta
Sampon
Illat
Citrus
Forma
Műanyag Palack
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Korpásodás ellen
Származási hely
Románia
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
8006540063286
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.