1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Ha nyugodt éjszakára vágyik, ne érje be kevesebbel az Always Ultra Secure Night (4-es méretű) szárnyas intim betétnél! 3 védelmi funkcióval rendelkezik, hogy ne kelljen az éjszaka közepén felkelnie a szivárgás ellenőrzése vagy betétcsere miatt. A 60%-kal hosszabb hátsó rész* a LeakGuard technológiával párosul, amely a folyadék magába zárásával segít megelőzni a szivárgást a menzesz éjszakái alatt. Az InstantDry rendszer másodpercek alatt felszívja a folyadékot, a bőrtől pedig távol tartja a nedvességet. OdourLock technológiája semlegesíti a szagokat, hogy mindig frissnek és tisztának érezhesse magát. Az Always Ultra intim betét 3-szoros védelemmel gondoskodik a nyugodt éjszakákról. A Skin Health Alliance bőrgyógyászati jóváhagyásával.A fokozott éjszakai védelem érdekében próbálja ki az 5-ös méretű Always Ultra Secure Night Extra egészségügyi betétet, amely a legkiválóbb éjszakai védelmet biztosító Always betét!Fedezze fel az Ön számára ideális betétet az Always „Az én méretem” rendszerével, amely segít megtalálni az Always legmegfelelőbb termékét a menstruáció intenzitása és a fehérnemű mérete alapján.

Találja meg a saját méretét!

ALWAYS Ultra 4-es méret

4-es méretű szárnyas betét

A nappali és éjszakai használatra egyaránt ideális ALWAYS Ultra Secure Night szárnyas egészségügyi betét (4-es méret) 60%-kal hosszabb1, így ott nyújt védelmet, ahol a leginkább szüksége van rá.Az ALWAYS Ultra egészségügyi betét az InstantDry rendszerrel rendelkező, erős nedvszívó képességű magjának köszönhetően védelmet nyújt a szivárgás ellen, mivel néhány másodperc alatt felszívja a folyadékot.Emellett Odour Neutralising szagsemlegesítő technológiájával egész nap frissnek és magabiztosnak érezheti magát, a Flex & Fit rendszernek köszönhetően pedig a betét pontosan követi a test körvonalát.A Skin Health Alliance által jóváhagyott, 3 mm vékony ALWAYS Ultra egészségügyi betét bőrgyógyászati tesztek által igazoltan gyengéd a bőrhöz, valamint magabiztosságot és kényelmet nyújt a menstruáció ideje alatt.

A 4-es méret bármilyen méretű fehérneműhöz és bármilyen erősségű vérzéshez ajánlott. Védelmet nyújt az éjszakai szivárgás ellen, bármennyit is forgolódik az éjszaka folyamán.

Az ALWAYS termékek jellemzői

InstantDry rendszer

Az InstantDry rendszerrel rendelkező, erős nedvszívó képességű mag néhány másodperc alatt felszívja a folyadékot.

Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia

Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia nem csupán elfedi, hanem magába is zárja a kellemetlen szagokat, és enyhe illatot áraszt a frissesség fenntartása érdekében.

Flex & Fit rendszer

Gondoskodik róla, hogy a betét a helyén maradjon, és kövesse minden mozdulatát.SecureGuard szélek

A SecureGuard szélek segítenek a folyadékot a megfelelő irányba terelni, az egészségügyi betét pedig felszívja és magába zárja a nedvességet.

Használat:

A betétet soha ne húzza le a vécén!Száraz, hűvös helyen tartandó.

Orbico Hungary Kft
4224

Adatlap

Márka
Always Ultra
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Extra
Éjszakai (Night)
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
11 - 20 db

Megadott referenciák

ean13
4015400612469
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.