1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Soha ne érje be a 3x-os védelemnél kevesebbel! Az 1-es méretű Always Ultra Normal szárnyas egészségügyi betét a legújabb technológia alkalmazásának köszönhetően egy többfunkciós betét, mely 3 védelmi funkcióval rendelkezik. Az InstantDry rendszer másodpercek alatt felszívja a folyadékot, a bőrtől pedig távol tartja a nedvességet. A LeakGuard technológia a folyadékot magába zárva segít megelőzni a szivárgást. OdourLock technológiája pedig semlegesíti a szagokat, hogy frissnek és tisztának érezhesse magát a menstruáció ideje alatt is. Az Always Ultra betéttel magabiztosnak érezheti magát egész nap. Ne érje be kevesebbel, válassza az Always 3x-os védelmét!A Skin Health Alliance bőrgyógyászati jóváhagyásával. Próbálja ki az Always Ultra Secure Night Extra szárnyas betétet, amely a legjobb éjszakai védelmet biztosító Always egészségügyi betét!Fedezze fel az Ön számára ideális betétet az Always „Az Én Méretem” rendszerével, amely segít megtalálni az Always legmegfelelőbb termékét a menstruáció intenzitása és a fehérnemű mérete alapján!

Találja meg a saját méretét!

ALWAYS Ultra 1-es méret

1-es méretű szárnyas betét

Védelem és magabiztosság a menzesz ideje alatt az ALWAYS Ultra Normal szárnyas egészségügyi betéttel (1-es méret).Az ALWAYS Ultra egészségügyi betét az InstantDry rendszerrel rendelkező, erős nedvszívó képességű magjának köszönhetően védelmet nyújt a szivárgás ellen, mivel néhány másodperc alatt felszívja a folyadékot.Emellett Odour Neutralising szagsemlegesítő technológiájával egész nap frissnek és magabiztosnak érezheti magát, a Flex & Fit rendszernek köszönhetően pedig a betét pontosan követi a test körvonalát.A Skin Health Alliance által jóváhagyott, 3 mm vékony ALWAYS Ultra egészségügyi betét bőrgyógyászati tesztek által igazoltan gyengéd a bőrhöz, valamint magabiztosságot és kényelmet nyújt a menstruáció ideje alatt.Az 1-es méret a menstruáció enyhe napjaira kis és közepes méretű fehérneműhöz, illetve közepes erősségű vérzés esetén kis méretű fehérneműhöz ajánlott.

1-es méretű szárny nélküli betét

Védelem és magabiztosság a menzesz ideje alatt az ALWAYS Ultra Normal szárny nélküli egészségügyi betéttel (1-es méret).Az ALWAYS Ultra egészségügyi betét az InstantDry rendszerrel rendelkező, erős nedvszívó képességű magjának köszönhetően védelmet nyújt a szivárgás ellen, mivel néhány másodperc alatt felszívja a folyadékot.Emellett Odour Neutralising szagsemlegesítő technológiájával egész nap frissnek és magabiztosnak érezheti magát, a Flex & Fit rendszernek köszönhetően pedig a betét pontosan követi a test körvonalát.A Skin Health Alliance által jóváhagyott, 3 mm vékony ALWAYS Ultra egészségügyi betét bőrgyógyászati tesztek által igazoltan gyengéd a bőrhöz, valamint magabiztosságot és kényelmet nyújt a menstruáció ideje alatt.Az 1-es méret a menstruáció enyhe napjaira kis és közepes méretű fehérneműhöz, illetve közepes erősségű vérzés esetén kis méretű fehérneműhöz ajánlott.

Az ALWAYS termékek jellemzői

InstantDry rendszer

Az InstantDry rendszerrel rendelkező, erős nedvszívó képességű mag néhány másodperc alatt felszívja a folyadékot.

Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia

Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia nem csupán elfedi, hanem magába is zárja a kellemetlen szagokat, és enyhe illatot áraszt a frissesség fenntartása érdekében.

Flex & Fit rendszer

Gondoskodik róla, hogy a betét a helyén maradjon, és kövesse minden mozdulatát.

SecureGuard szélek

A SecureGuard szélek segítenek a folyadékot a megfelelő irányba terelni, az egészségügyi betét pedig felszívja és magába zárja a nedvességet.

Használat:

A betétet soha ne húzza le a vécén!

Száraz, hűvös helyen tartandó. A termékeinkkel kapcsolatos további részletekért látogasson el az Always weboldalára.

Biztonsági Figyelmeztetés:

A fulladás veszélyének elkerülése érdekében tartsa távol az összes csomagolóanyagot a babáktól és a gyermekektől.

Orbico Hungary Kft
4227

Adatlap

Márka
Always Ultra
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Normál
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
6 - 10 db

Megadott referenciák

ean13
5997253515991
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.